Mistä tämä sai alkunsa?

Yhteistyö tuo tuloksia

Jokainen TeijoLogin perustajajäsenistä on oppinut paljon tiimityöstä vuosien varrella rakennusalalta. Rakennushankkeen aikana on aina yhdistettävä paljon pisteitä, ja aikataulut epäonnistuvat yleensä aina tavalla tai toisella. Tiedonvälityksen puute on näyttäytynyt olevan kaikkein kohtalokkain asia, ja halusimme tehdä siihen suuren muutoksen.

Tehokas suunnittelu

Viestinnän puutteellisuuden lisäksi olimme myös huomanneet kriittisen virheen, jonka arkkitehdit, insinöörit, suunnittelijat ja maisemasuunnittelijat yleensä tekevät. Suunnitelmat ja piirustukset ovat yleensä sekaisin eivätkä sovi yhteen tietyillä alueilla. No, tämä johtuu tietysti myös huonosta kommunikaatiosta, mutta pääasiassa siitä, että kaikki nämä erittäin pätevät ihmiset eivät tunne toisiaan tai toistensa työskentelytapoja.

Loputtomia hankkeita

Meillä Teijo Logilla on yli 70 vuoden kokemus rakennusalalta. Tärkein tekijä, joka toi meidät kaikki yhteen, oli se, että halusimme ratkaista kaikki yleisimmät ongelmat alalla. Olemme nähneet usean tulevien talonomistajan kärsivän turhautumisesta loputtomien aikataulujen, epävarmuuksien ja loputtomien projektien vuoksi. Yhdistämällä kaikki osaamisalueet saman katon alle voimme karsia kaiken nämä ongelmat ikuisesti.

Perhe ja onnellisuus

Meillä kaikilla on ollut tarpeeksi ongelmien ratkaisemista ja korjaamista vapaa-ajallamme. Yhdistämällä kaikki asiantuntijat ja tuomalla koko työmaan sisätiloihin voimme viettää enemmän aikaa rakkaiden perheidemme kanssa. Tämä on tietysti huomattava etu, joka hyödyttää asiakkaitamme jopa enemmän. Unohda kaikki työmaan turvallisuuteen, vaihteleviin sääolosuhteisiin, alihankkijoiden osaamiseen tai materiaalitoimituksiin liittyvät huolet. Kaikesta tästä huolehtii Teijo Log -tehtaan upea henkilökuntamme.

Pelon voittaminen

Jokaisella on omat huolensa suurten elämän päätösten suhteen, ja etenkin sellaisten, jotka on tehtävä ensimmäistä kertaa. Halusimme minimoida talonrakentamisen takana olevat epävarmuudet ja pelot. Siksi TeijoLogin perustettua päätimme työskennellä ainoastaan luotettavimpien kumppaneiden kanssa. Huolenaiheiden minimoimiseksi halusimme myös antaa kaikille asiakkaille mahdollisuuden seurata projektia digitaalisesti etänä koko prosessin ajan.

Helpon ei tarvitse olla typerää

Puhutaan, että ihmiset ovat rakentaneet taloja noin 10 000 vuoden ajan, mutta miksi olemme kehittäneet niin edistyneitä ja erittäin kemiallisia prosesseja viimeisen sadan vuoden aikana? Yhdistetyn kokemuksemme avulla olemme tehneet merkittäviä johtopäätöksiä siitä, miksi meidän pitäisi siirtyä pois laiskista kemikaaleista ja sen sijaan palata takaisin yksinkertaisten ja tyylikkäiden luonnonmateriaalien käyttämiseen. Olemme kehittäneet useita erittäin edistyneitä ja ekologisia ratkaisuja, joissa voimme hyödyntää robotiikan kehitystä ja luoda kestäviä, pitkäikäisiä rakennuksia luonnon aliarvostetuimmasta uusiutuvasta materiaalista, puusta.

Omaperäisen modulaarinen

Halusimme tehdä rakentamisprosessista yksinkertaisen ja minkä tahansa talon rakentamisen miellyttävän kaikille osapuolille. Antamalla suunnittelijoille täysi vapaus saadaan Teijo Log -konseptin modulaarisuden myötä luotua uusia mahdollisuuksia ja muotoja, jotka varmasti mullistavat tapamme rakentaa ja suunnitella taloja tänään.

Vihreä kulta

Suomen metsiä on aikoja kutsuttu "vihreäksi kullaksi", niiden suuren taloudellisen merkityksellisyyden ansiosta. Puu on ollut tärkeä materiaali monille teollisuudenaloille ennen kuin muovit ja metallit tulivat kuvaan. Jopa talot tehtiin puusta mukaan lukien niiden katot ja rännit. Suomen ankarien sääolosuhteiden vuoksi voidaan ajatella, että 1700-luvulla rakennettu puutalo ei kestäisi tähän päivään saakka. Tämähän ei pidä paikkansa, ja meillä on hieno esimerkki tästä Turussa. Luostarinmäellä sijaitsee siis kokonainen osa vanhaa kaupunkia, jonka hirsitalot ovat säilyneet yli 200 vuotta. 

Myynti

MYYNTI

sales@teijolog.com

+358 40 834 6774

TOIMITUSJOHTAJA

mikael.eggert@teijolog.com

+358 40 834 6774

Sosiaalinen Media

Tehdas & Pääkonttori

Taalintehtaantie 679

25900 Taalintehdas

SUOMI

TUOTANTO

tom.ek@teijolog.com

+358 40 718 5714

TUOTEKEHITYS

lasse.ojanen@teijolog.com

TALOUS

viktor.eriksson@teijolog.com

+358 45 131 5544

SUUNNITTELU

pia.lannermaa@teijolog.com

+358 40 595 5771

Tuotanto