Högsta Standard

Byggt inomhus i Finland, 

tillsammans med våra experter.

Ett Smartare Sätt Att Bygga

Vi vill flytta byggplatsen bort från skogen! Skona miljön och bygg inomhus med oss, året om!

Ekologisk

Modulär

Hållbar

Vi förenklar det komplicerade

Vårt koncept ger dig möjlighet att följa med byggnadsprocessen var du än befinner dig i världen. När huset är klart, levererar vi det i helhet till din utvalda plats på världskartan.

Oändlig Skalbarhet

De modulär möjligheterna med vårt patenterade koncept möjliggör oändlig skalbarhet upp till tusentals kvadratmeter. Modulerna kan placeras sida vid sida eller ovanpå varandra för att tillsammans utforma ett flervåningshus.

Patenterad ekologisk arkitektur

Vi har gjort husbyggandet snabbare och mer kostnadseffektivt genom att bygga inomhus i en skyddad och kontrollerad miljö. Med hjälp av våra patenterade lösningar har vi även lyckats minimera byggandets biprodukter som mateialsvinn, avfall och koldioxidavtryck.

Breda möjligheter för ytor och planlösningar

Låt inget begränsa din kreativitet. Pärttak, plåttak, brädfordring, eller en rå träkonstruktion som sedan byter färg till grå med tiden, allting är möjligt, direkt i fabriken förstås! Kombinera olika storlekars moduler och lämna gavlarna öppna för enorma fönster... Låt naturen komma åt hemmet!

Fördelar & Funktioner

Våra patenterade lösningar möjliggör en konstruktion utan plast, minmalt materialsvinn och snabb leverans.

Fantastiska saker sker blixtsnabbt

här i vår fabrik på den Finska kusten!

För ett naturligare och

bekvämare boende

" Med hjälp av Teijo Log ekologiska modulära lösningar är husbyggandet ett rent nöje. "

Lugn i själen

Föreställ dig hur det känns att helt enkelt berätta detaljerna i din idé åt oss och få huset levererat inom ett antal dagar, lik en klädbeställning på nätet... Vi stävar till att komma så nära denna känsla som möjligt med Teijo Log. Berätta för oss om dina favoritfärger, material, dina val för frys, bastu och duschkran så ser vi till att uppfylla dina önskemål intill minsta detalj!

Obegränsat & Unikt

Dina idéer och drömmar; konverterade till Inredningsdesign, Arkitektritningar, Elplaner och VVS installationer. Denna process är oftast det största hindret när du ska bygga hus. Med Teijo Log är allt detta inkluderat! Glöm alla möten och missförstånd med ett dussin entreprenörer och leverantörer då vi sköter varje steg på vägen under samma tak med tillgivna och erfarna experter. Här jobbar vi alla tillsammans för att uppfylla dina drömmar!

Bekymmersfritt & Effektivt

Vad händer då vi raderar byggplatstransporter, minimerar avfall genom noga uträknade processer i en kontrollerad miljö och glömmer alla plaster samt använder naturliga material istället för kemikalier? Ja, där har du det! Ditt drömhus är vad som händer! Vi har även gjort grundliga tester på inomhusluftens kvalité och konstaterat att luften du andas i Tejo Logs hus kommer väldigt nära den du andas i omgivningen utanför. 

Rent & Ekologiskt

Varför Teijo Log?