Fördelar & Funktioner

" Äntligen! Ett ekologiskt huskoncept
som inte tar evigheter att bygga! "

En helhet med oändliga möjligheter

Medan vi bygger Teijo Log modulära hus på kort tid till förmånliga priser i vår fabrik i en skyddad miljö, har vi trots allt inte låtit detta begränsa dina möjligheter. Det finns näst intill oändliga möjliheter för design samt modifikation för alla sorter och storlekar av projekt. Dina specifikationer är det mest spännande delen av vårt arbete, då varje projekt är lika unik som en slumpmässig del av skogen, eller ett handgjort konstverk.

Din framtid är säkrad

Vi ger ett löfte om att varje modul som byggs idag kommer att vara oändligt skalbar även i framtiden. Detta innebär att du till exempel kan beställa en ny modul per år i 20års tid för att utvidga hemmet, skolan, kontoret, fritidshuset eller vilket annat komplex du än önskar att expandera.

Allt inkluderat

Varje byggnad har möjligheten att bli levererad som ett komplett paket till din tomt, oberoende om det är en privat ö, bergstopp, stadsdel, en flotte, ditt temporära boende under en polarexpedition eller ditt sommarställe i Nya Zeeland. Er modulära bastu, ert kontor eller höghus kan levereras med all teknologi färdigt inbyggd och flyttfärdig. Bara att knäppa på kaffekokaren.

Integrerad teknologi

Alla hus kan utrustas med den nyaste teknologin med till exempel pekpaneler, röst kontrollerad belysning, integrerade toaletter, WiFi-redo vitvaror, trådlöst kontrollerbara bastuugnar m.m. Du kan naturligtvis även lämna bort elektriciteten helt och hållet och uppleva ett boende med ljus och traditionell ved-eldad värme.

Fullständig designfrihet 

Alla hem har möjligheten att få unika väggfärger, takvarianter, fönster, färger, glovmaterial, tilläggsisolering m.m. beroende på era önskemål och behov. Även inredningen går att planera tillsammans med huset.

En ny standard för nyckelfärdighet

Medan det traditionella pakethuset sägs vara en så kallad "nyckelfärdig" lösning, kan vi konstatera att 80% av arbetet i själva verket sker på byggarbetsplatsen på tomten. Vi på Teijo Log ville göra en ändring på detta, med att så lätt som det låter, sluta bygga ute i skogen. Vi ville göra byggandet till en ren, kontrollerad och njutbar process för alla inblandade.

Det Finns Något För Alla

Vi på Teijo Log respekterar alla kunder med olika sorters idéer, drömmar och krav.

Ni är välkomna att bygga med oss som familj, företag, förening, organisation.