Uusi Standardi Ekologisuudelle

Rakennamme kaiken sisätiloissa Suomessa.

Fiksumpi tapa rakentaa

Haluamme siirtää talonrakentamisen pois metsästä!

Luonnollinen

Modulaarinen

Laajennettava

Rakentamisen

yksinkertaistaminen

Konseptimme avulla voit seurata Suomen tehtaallamme tapahtuvaa rakennusprosessia verkon välityksellä kaikkialta maailmasta. Kun talo on valmis, se lähetetään kokonaispakettina haluamaasi sijaintiin.

Rajoittamaton

skaalautuvuus

Patentoidun konseptimme modulaarinen monikäyttöisyys mahdollistaa skaalaamisen rajoittamattomaan kokoon, jolloin moduulit voidaan asettaa vierekkäin tai päällekkäin monikerroksisten rakennusten luomiseksi.

Ekologinen rakennustapa

Olemme tehneet talonrakennusprosessista nopeamman ja edullisemman rakentamalla suojatussa ja valvotussa ympäristössä. Soveltamalla ainutlaatuisia rakennepatenttiamme prosessiin olemme myös pystyneet minimoimaan jätteet ja hiilijalanjäljen.

Laajat mahdollisuudet

Älä anna minkään rajoittaa mielikuvitustasi. Konesaumakatto, suuret ikkunat, maalatut paneliseinät tai raaka puurakenne, kaikki on mahdollista, tehtaalla tietysti!

Ominaisuudet & Hyödyt

Patentoidun muovittoman hirsirakenteen ansiosta rakennusprosessi nopeutuu ja perushirsirungon rakennusjätteen määrä jää alle 2%

Tuotantolinjallamme Taalintehtaalla nousee uusia taloja salamannopeasti!

Nauti luonnollisesta ja mukavasta asumisesta

" Teijo Login ekologiset ja modulaariset ratkaisut ovat tehneet talonrakentamisesta nautinnon. "

Mielenrauhaa

Kuvittele, miltä tuntuisi jos voisit kertoa arkkitehdille unelmiesi talon yksityiskohdat ja saada se toimitettavaksi muutamassa päivässä kuin vaatetilaus verkossa... Tämä on mahdollista TeijoLog-konseptilla, ja pian voit jopa tehdä tilauksen verkkokaupassamme! Kerro meille vain suosikkivärisi, -materiaalisi, haluamasi tuotemerkit jääkaapille, saunalle ja suihkuhanalle, niin me toteutame sen!

Helppo & Ainutlaatuinen

Ideasi ja toiveesi; muunnettu sisustus-, rakennussuunnittelu-, sähkö- ja LVI-asennuksiksi. Tämä prosessi on suurin haaste talon rakentamisessa. Teijo Logilla kaikki sisältyy! Voit unohtaa yllättävät sotku kymmenien yrittäjien ja toimittajien kanssa, kun kokenut asiantuntijaryhmä voi tehdä jokaisen askeleen saman katon alla unelmiesi täyttämiseksi!

Saumaton & Edullinen

Mikä syntyy, kun poistamme työmaakuljetukset, minimoimme rakennusjätteen hallitussa tehdasympäristössä, ja unohdamme kaikki muovit käyttämällä luonnonmateriaaleja kemikaaleja sijaan? No, unelmiesi talo syntyy! Ja useammalla testillä olemme myös varmistaneet, että sisäilma TeijoLog taloissa on mahdollisimman lähellä ulkoilmaa.

Puhdas & Ympäristöystävällinen

Miksi TeijoLog?

Myynti

MYYNTI

sales@teijolog.com

+358 40 834 6774

TOIMITUSJOHTAJA

mikael.eggert@teijolog.com

+358 40 834 6774

Sosiaalinen Media

Tehdas & Pääkonttori

Taalintehtaantie 679

25900 Taalintehdas

SUOMI

TUOTANTO

tom.ek@teijolog.com

+358 40 718 5714

TUOTEKEHITYS

lasse.ojanen@teijolog.com

TALOUS

viktor.eriksson@teijolog.com

+358 45 131 5544

SUUNNITTELU

pia.lannermaa@teijolog.com

+358 40 595 5771

Tuotanto