Ominaisuudet & Edut

"Viimeinkin ympäristöystävällinen talokonsepti jonka rakentaminen ei vie ikuisuuksia! "

Rajattomat mahdollisuudet

Rakastamme kaikenkokoisia projektia, ja annamme kaikille asiakkaille lähes rajattomat mahdollisuudet räätälöidä talonsa. Tekniset ja yksilölliset ominaisuudet ovat mielenkiintoisin osa työtämme, koska jokainen uusi projekti on yhtä ainutlaatuinen kuin mittatilaustyönä valmistettu taidekappale.

Tulevaisuutesi on turvattu

Annamme lupauksen, että jokainen tänään rakennettu koti tai moduuli on rajattomasti skaalautuva myös tulevaisuudessa. Tämä tarkoittaa, että voit tilata uuden moduulin esimerkiksi kerran vuodessa seuraavien 20 vuoden ajan. Kodin, koulun, kesämökin, toimiston tai minkä tahansa kokonaisuuden laajentaminen on helppoa ja turvallista.

Vaivattomat ratkaisut

Jokainen projekti on mahdollista toimittaa täydellisenä pakettina tontillesi, olipa se sitten yksityinen saari, vuorenhuippu, kaupungin keskusta, kelluva lautta, tilapäinen sijainti Pohjoisnavan tutkimusretkellä tai Uuden-Seelannin saarikohde. Moduulitalossa, toimistossa, saunassa tai monikerroksisessa rakennuksessa on kaikki tekniikka sisäänrakennettu ja se on kirjaimellisesti muuttovalmis toimitettaessa sinulle. Kytke vain kahvinkeitin päälle!

Sisäänrakennettu teknologia

Kaikki talot on mahdollista varustaa uusimmalla tekniikalla, mukaan lukien kosketuspaneelit, ääniohjatut valaistusratkaisut, integroidut wc: t, WiFi-valmiit valaisimet ja kauko-ohjattavat saunat. Voit tietysti jättää sähkön pois ja kokea elämää kynttilöiden ja perinteisen puuhellan kanssa.

Suunnitteluvapaus

Jokaiseen kotiin on mahdollista saada yksilöllisiä yksityiskohtia kuten seinämateriaaleja, kattotyyppejä, ikkunoita, värejä, lattiamateriaaleja, älykkäitä sähköratkaisuja, lisäeristyksiä jne. Henkilökohtaiset tarpeet otetaan huomioon alusta asti ja autamme sinua suunnittelussa kaikilla alueilla tarpeen mukaan.

Avaimet käteen 2.0

Vaikka perinteisen pakettitalon sanotaan olevan "avaimet käteen -ratkaisu", ovat asiantuntijamme kuitenkin kokeneet, että 80% työstä tosiasiassa suoritetaan työmaalla. Me Teijo Logilla halusimme tehdä tähän muutoksen, lopettamalla "metsärakentamisen" säästääksemme luontoa ja kustannuksia. Halusimme tehdä rakentamisesta puhtaan, hallitun ja nautinnollisen prosessin kaikille osapuolille.

Kaikille löytyy jotakin

Me TeijoLogilla kunnioitamme kaikenlaisia asiakkaita kaikilla toiveilla, unelmilla tai vaatimuksilla. Olet tervetullut suunnittelemaan ja rakentamaan kanssamme perheenä, yrityksenä tai yhdistyksenä.

Myynti

MYYNTI

sales@teijolog.com

+358 40 834 6774

TOIMITUSJOHTAJA

mikael.eggert@teijolog.com

+358 40 834 6774

Sosiaalinen Media

Tehdas & Pääkonttori

Taalintehtaantie 679

25900 Taalintehdas

SUOMI

TUOTANTO

tom.ek@teijolog.com

+358 40 718 5714

TUOTEKEHITYS

lasse.ojanen@teijolog.com

TALOUS

viktor.eriksson@teijolog.com

+358 45 131 5544

SUUNNITTELU

pia.lannermaa@teijolog.com

+358 40 595 5771

Tuotanto